top of page
Station_edited.jpg

WELKOM BIJ 1854

Precies wat je zoekt

1854

Het hele verhaal

De naam verwijst naar het jaar dat het station van Etten - Leur is opgeleverd. 

Het liefst hadden de gemeentelijke bestuurders twee treinstations gewild, in 1854. Eentje voor Etten en eentje voor Leur maar daarvoor was geen geld. Nadat aanvankelijk het baanvak vanuit Roosendaal op Vossendaal eindigde van wegen een dwarsliggende grondeigenaar, kwam er eind dat jaar toch een écht station. 

Mede door deze gebeurtenis, kunnen wij anno 2019 de stap zetten om onze droom te verwezenlijken, namelijk het oprichten van een eigen koffiecorner op het station van Etten - Leur. 

De geschiedenis blijft levendig in de uitstraling van het interieur. Wij hebben gebruik gemaakt van oude treinbielzen om zo warmte en gezelligheid in onze koffiecorner te creëren. 

Iedereen is welkom voor diverse soorten koffie, thee een heerlijk broodje of diverse lekkernijen. 

Wij schenken haastige spoed of een lekker bakje gezelligheid. 

ONZE DIENSTEN

DSC_0043.JPG

KOFFIE/THEE, VERSE BROODJES EN LEKKERNIJEN

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij schenken voor u haastige spoed of een lekker kopje gezelligheid. Uw kunt bij ons terecht voor warme dranken, Appelflappen, gevulde koeken etc. maar ook ambachtelijk gemaakte worstenbrood, saucijzenbroodjes of frikandellenbroodjes. Wilt u liever een vers gemaakt broodje dan behoord dit ook tot onze service.

DIENSTEN LEVEREN AAN DE REIZIGER

Met onze snelle service zorgen we ervoor dat u, zonder problemen en tijdig u wensen worden verwerkt, zodat u op tijd u reis kunt voortzetten. Heeft u haast en wilt u toch van onze service genieten, stuur ons dan een Whatsapp en wij zorgen dat het klaar staat.

DSC_0027.JPG
DSC_0079.JPG

NEEM EVEN DE TIJD

Heeft u zin in iets lekkers en heeft u de tijd, neem dan gezellig plaats aan één van onze tafeltjes. Onze tafels zijn uitgerust met USB/oplaadpunt voor uw mobiele deviche. Zo bieden wij u de mogelijkheid om op te laden of u werkzaamheden  voort te zetten.

VERS BEREIDE BROODJES

Wij maken alle broodjes vers, terwijl uw wacht of op bestelling. Heeft u onze huisgemaakte broodjes al geproefd? Zelf gemaakte gehaktbal of hete kip, een speciaal recept en nergens anders verkrijgbaar. 

Afhalen:

1854 verzorgd uw bestelling met liefde, plezier en creativiteit.

1854 Denkt graag met u mee! Voor speciale wensen kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Wij helpen u graag!

Tijden:

Bestellingen voor 10:30 uur kunt u ophalen tussen 12:00 uur en 13:00 uur.

Wanneer u een bestelling buiten deze tijdstippen op wilt halen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Betalen:

U kunt uw betaling contant of via pin in de winkel voldoen.

schaal.jpg
Station.jpg

OPENINGSTIJDEN

Kom langs

Ma - do: 07:00 - 18:00 uur
Vr: 07:00 - 18:00 uur
Za: 09:00 - 16:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACT

Stationsplein 1, 4872 XL Etten-Leur
Tel: 076-7856820
Tel: +31630517541

kvk 76046982

BTWnr. NL003041248810

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram
IMG_2370_edited.jpg
bottom of page